Oproepen

Via het telefoonhoorntje in de menubalk, kan de oproepenlijst worden geopend. In de oproepenlijst worden alle lopende gesprekken getoond. Indien een telefoongesprek wordt beëindigd, verdwijnt deze uit de oproepenlijst.

Het is mogelijk om de  oproepenlijst los te koppelen en naar een andere positie te geslepen.

 

Wanneer er een oproep binnenkomt is het mogelijk om vanuit de popup deze oproep aan te nemen en of gelijk een triage te starten. Indien de triagist bezig is in een andere triage, wordt deze geminimaliseerd. Als een oproep al een gestarte triage heeft, en deze is gekoppeld, dan zal de bijbehorende triage weer openen. 

Het is ook mogelijk om een oproep te koppelen aan een geopende triage. Na het opstarten van de nieuwe triage, komt er een pop-up met de mogelijkheid het nummer toe te voegen/koppelen. 

 

Indien het telefoonnummer gevonden kan worden in het systeem zal er in de triage een voorstel gedaan worden voor de desbetreffende patiënt. Wanneer het gaat om de juiste patiënt wordt er via selecteren de patiënt gekoppeld aan de triage.

Is dit niet de patiënt of wordt er gebeld door iemand anders, is het mogelijk om de patiënt via de zoekvelden zoals gebruikelijk te zoeken.